Allt du behöver veta för att sälja ditt guld

 

Aldrig tidigare har guld haft ett sånt högt andrahands värde som nu. Det är hög tid att söka igenom byrålådorna hemma och sälja ditt guld för att tjäna lite extra pengar på något du kanske aldrig ens använder dig utav. När du gör din storstädning kan det vara en bra idé att gå igenom vilka smycken du använder och inte. De du inte längre använder kan du sälja och få ihop pengar till något du verkligen vill ha eller göra. Tänk dig att du helt plötsligt får råd att göra resan som du tänkt dig, eller kanske renovera huset. Det är bra att få ett tillskott i kassan för något du aldrig annars använder.

 

Idag finns det sätt som du kan sälja guld tryggt och enkelt. Pengarna kommer snabbt in på ditt 3d render of gold ingots in a row, wealth concept.konto via avi eller direkt överföring. Förutom att dina smycken är försäkrade får du ett av marknadens högsta priser. Känner du dig osäker finns det en chattfunktion som du kan använda dig utav och ställa frågor och få snabba svar. Du kan skicka ditt guld och smycken säkert, de är nämligen försäkrade om det skulle komma bort. Väl på plats så testar företaget om det är äkta guld. Ju högre karat smycket har, desto mer betalt får du för ditt smycke.

När de testar att det är äkta guld på de smycken du skickat in, använder de bland annat kungsvatten. Kungsvatten är lite av en magisk blandning mellan två olika syror, och inget som kungen drack som man kan tro av namnet. Det är en blandning av saltsyra och salpetersyra i koncentrerad form och blandas i volym 1:3. Det som är så specifikt med kungsvatten är att det löser guld som annars motstår syror. Köparen skrapar lite guld från ditt smycke och lägger det i kungsvatten. På så vis vet de om det är äkta guld de har att göra med. Var för sig hade syrorna inte kunnat lösa upp guldet, men tillsammans blir det en mäktig blandning. Man ska däremot inte blanda ihop det med salpetersyran, det löser silver men inte guld.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

TheVision