Diskreta smycken behöver inte vara tråkiga

Smycken finns i alla möjliga designer och storlekar. Det finns maxade halsband, örhängen, armband och ringar. Men det är inte alla som gillar sådana smycken. Då finns det även en hel del diskreta smycket att välja mellan som kan vara riktigt vackra.

Om du är en person som inte använder smycken så ofta men gärna skulle vilja lägga till något bling till din outfit kan diskreta smycken vara något att leta efter. Det finns alla möjliga butiker, både fysiska och online, som säljer vackra och diskreta smycken i olika varianter.

Har du hål i öronen kan små och fina studs örhängen vara ett bra alternativ. Det finns flera varianter av studs örhängen som ger dig det du saknar i outfiten. Studs är helt enkelt små örhängen som sitter direkt på öronsnibben och hänger inte ner. Det innebär att dessa örhängen är perfekta när du letar smycken som är mer diskreta. De finns dessutom i alla möjliga designer, metaller och färger.

Diskreta halsband

Förutom små fina örhängen finns det även diskreta smycken som halsband, armband och så vidare. De består ofta av en tunn kedja med en liten berlock av något slag. Om du vill att din outfit ska ha det diskreta i fokus, men ändå inte vill gå helt utan smycken kan ett litet diskret halsband vara perfekt. Precis som för andra smycket finns det diskreta halsband i alla möjliga designer. Det viktigaste är att du väljer ett som känns rätt för dig och som passar med din klädsel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

TheVision